Parfümöket lopott egy bonyhádi boltból, a lakosságtól kérnek segítséget a rendőrök

Fotók: police.hu
2021. December 03. 12:28
A Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, miszerint december elsején 11 óra 18 perc körüli időben az ismeretlen személy Bonyhád egyik üzletében a polcokról egy nála lévő bevásárlószatyorba pakolt különböző illatszereket, a kosár helyett. Mikor a bolt alkalmazottja kérdőre vonta, az ismeretlen kifutott a drogériából.

(Fotó: police.hu)

Tájékoztatnak, hogy a férfi körülbelül 160 centiméter magas, sötét színű farmernadrágot, fekete-szürke színű kabátot (jobb vállán „rescue guard” felirattal jobb karján egy mintáva), bordó színű pulóvert, fekete színű világos bojtos sapkát, továbbá terepmintás (fekete, fehér, szürke) maszkot viselt, emellett a bal kezében egy bordó színű csillámos bevásárlószatyrot vitt. A feltételezett elkövetőről kamerafelvételeket tett közzé a rendőrség.

(Fotó: police.hu)

A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ