A KSC veretlenségének megőrzése a cél a vasárnapi, Sopron Basket elleni találkozón

FOTÓ: ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD / facebook
2021. December 10. 11:30
Az Atomerőmű KSC Szekszárd a héten 51-65-re alul maradt az Euroliga csoportkörének nyolcadik fordulójában, az Umana Reyer ellen hazai pályán. A csapatnak nem sok ideje maradt a búslakodásra, hétvégén a Sopron Basket együttesét fogadják a magyar bajnokságban.

Szabó Noémi az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai és sportigazgatója a szerdai mérkőzést követően értékelt.

– Erősen tartalékosan fogadtuk a velencei csapatot hazai pályán az Euroliga 8. fordulójában. Szerettünk volna szépen helytállni, vagy akár egy meglepetés győzelmet is elérni, de ez ebben az állapotban nem sikerült. Végül egy pontszegény találkozón, 51-65-re kaptunk ki a jóval erősebb játékerőt képviselő Umana Reyer-től. Nálunk pillanatnyilag centerposzton hiányzik Nicolina Milics, ő otthon lábadozik és remélhetőleg január elején vissza tud térni a csapathoz. Dana Evans is egy kisebb sérüléssel bajlódik, de ő már minden bizonnyal bevethető lesz a Sopron ellen vasárnap – mutatott rá.  

A szakmai- és sportigazgató hozzáfűzte, miszerint a hazai bajnokságban ezidáig veretlen a KSC és nagyon szeretnék, ha ez a Sopron Basket elleni mérkőzés után is így maradna. Amennyiben mezőny és bedobó posztokon sikerül feljavulnia a csapatnak, minden esélyük meg lesz hazai pályán, az eddig szintén veretlen Soproni gárda ellen a hétvégén.

Nagyon fontos információ a vasárnap kilátogató szurkolóknak, hogy a december 12-i mérkőzés, a meghirdetetthez képest egy órával később, 18 órakor kezdődik a Szekszárdi sportcsarnokban.

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ