Balázs Bálint zászlós lett az év iskolarendőre Tolna megyében

fotó: police.hu
2021. December 14. 12:00
Idén a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja érdemelte ki az elismerést - nyilatkozta rádiónknak Búsné Hepp Gyöngyvér, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek. A Tolna megyében szolgálatot teljesítő rendőrök közül az iskola rendőre programban nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Balázs Bálint zászlós – a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja – kapta meg a kitüntetést.  

„Az év iskolarendőre” díjat december 13-án vette át Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott iskolarendőr szakmai napon Dr. Kuczik János vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettestől, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnökétől.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által 2008. szeptember 1-jén indított „az iskola rendőre” program célja a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, közlekedési ismereteik bővítése, a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése, megszüntetése.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ