Egy nap alatt ketten is fennakadtak a szekszárdi rendőrök rostáján

Fotó: police.hu
2022. Január 07. 14:30
Egyik férfi próbált elfutni a rendőrök elől, egy másik igazoltatott férfi pedig nem kezdte meg szabadságvesztésének letöltését – tájékoztatott pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy a megyeszékhely rendőrei január 6-án dél körül akartak ellenőrizni egy gyalogost a Tartsay Vilmos utcában, aki a rendőrautót látva futásnak eredt. Sokáig nem jutott el a férfi, ugyanis rövid időn belül elfogták, de ekkor iratok híján az adatait sem mondta meg az egyenruhásoknak. A férfi személyazonosságát végül előállítását követően sikerült megállapítani és kiderült, hogy a 35 éves szekszárdi lakost körözik, mert egy korábban kiszabott pénzbírságot sem fizette meg. Kitérnek rá, hogy vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek az egyenruhások.

Mint írják, még aznap éjjel Szekszárd egyik utcájában a járőrök két gyanús személyre lettek figyelmesek, akiket igazoltattak. Egyikük, a délutáni órákban intézkedés alá vont férfi ezúttal együttműködött a rendőrökkel, a társa adatainak ellenőrzése során azonban megállapították, hogy az elővezetését rendelték el, mivel a korábban jogerősen kiszabott 1 év 6 hónap szabadságvesztésének a letöltését nem kezdte meg.

A 33 éves szekszárdi férfit elszámoltatását követően börtönbe szállították - teszik hozzá.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ