Diákigazolvánnyal ingyenesen látogatható lesz a KSC következő két hazai mérkőzése

fotó: kscszekszard.hu
2022. Január 10. 13:00
Rendkívül értékes győzelmet aratott az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabda csapata vasárnap Budapesten, a Ludovika-FCSM CSATA otthonában.

Az eredmény nagyszerűségét még jobban emeli, hogy sérülések miatt csupán 9 főre szűkült a Szekszárdiak játékoskerete, nem indultak túl nagy esélyekkel a fővárosba.

Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mert Dana Evans és Nikolina Milics sérülése mellett, betegsége miatt Goree Cyesha sem tudott a hétvégén pályára lépni. Egy rendkívül fiatal csapattal és egyetlen légióssal kényszerültünk kiállni a budapestiek ellen. Jól támad a CSATA, tudjuk, hogy eredményesen dobják a triplákat, erre komolyan készültünk. A harmadik negyedben tanúsított masszív játékunkkal és az egész mérkőzésen mutatott magas színvonalú védekezésünkkel értük el ezt a fontos sikert – értékelte a mérkőzést Szabó Noémi, a KSC sportigazgatója.

Az összecsapás végeredménye 55-73 lett, amellyel a KSC pillanatnyilag a Sopron Basket mögött a második helyen állnak az NB1-es tabellán.

Pihenésre és ünneplésre nincs ideje a KSC-s lányoknak, hiszen január 12-én este 18 órától az MBA Moszkva csapatát fogadjuk Szekszárdon, az Euroliga A-csoport alapszakaszának 11. fordulójában.

A szekszárdi városi sportcsarnokba várják a szurkolókat vasárnap, január 16-án is, amikor az UNI Győr MÉLY-ÚT együttesét fogadjuk hazai pályán és itt is nagy szüksége lesz a lányoknak a 6. játékosra, vagyis a szenzációs hangulatot teremtő szurkolótáborukra.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd vezetése örömmel értesíti a szurkolókat, hogy a Moszkva elleni Euroligás, valamint a vasárnapi Győr elleni mérkőzésekre minden szekszárdi, aki érvényes diákigazolvánnyal és védettségi igazolvánnyal rendelkező általános iskolás vagy középiskolás, ingyen bemehet buzdítani a szekszárdi csapatot.

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ