Volt telitalálat az ötös és a hatos lottón is

fotó: illusztráció
2022. Január 17. 08:14
Két embernek is jól kezdődött az év, a második héten mindkét játéknál volt egy-egy telitalálatos szelvény.

3,34 milliárd forinttal lett gazdagabb az a szerencsés valaki, aki a 21, 49, 53, 59, 79-es számokat ikszelte be a lottószelvényén. A hatalmas nyeremény huszonkét hete halmozódott.   

Ugyanezen a héten, a hatos lottón is elvitték a főnyereményt, egyvalaki több mint 384 milliót, pontosan 384.806.215 forintot vihet haza a 2, 8, 11, 15, 18, 44 számkombinációval.

A Szerencsejáték Zrt. közleményben ismerteti: a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie.
A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a Szerencsejáték Zrt. oldalán és az értékesítőhelyeken is megtalálható.
A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során először a lottótársaság munkatársa a szelvényen lévő információk alapján meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes jelentkezett-e. Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, amelynek keretében  megvizsgálják az eredeti szelvény érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődik a kifizetési eljárás.
A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik - közölte a Szerencsejáték Zrt.

(MTI)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ