Székesfehérvárra látogattak a szekszárdi atléták.

fotó: Szekszárdi Sportközpont
2022. Január 21. 11:30
Január 20-án csütörtökön, a Szekszárdi Sportközpont Atlétika szakosztálya megkezdte a 2022-es évi versenyszezonját.

Scherer Tamás, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. sportkoordinátora beszámolt róla, a járványhelyzet miatt csupán 5 fővel vettek részt Székesfehérváron, az Alba Regia Atlétikai klub magasugró versenyén.

-Az év ebben a szakaszában még nem készültek külön atlétáink erre a megmérettetésre, munkából, alapozásból jöttünk el. Ennek köszönhetően az igazi eredmények egyelőre elmaradtak a várakozásoktól. Mondhatjuk azt is, hogy idény eleji formát mutattak a versenyzők, de a tavaly november eleje óta zajló folyamatos felkészülési időszak monotóniáját sikerült megtörnünk ezzel az eseménnyel- mondta Scherer Tamás.

A legfontosabb versenyek februárban várnak a szekszárdi atlétákra, az U16-os korosztály kezd, fedettpályás bajnokságuk Budapesten február 5-én és 6-án lesz.

Ezt követően 12-én és 13-án Nyíregyházára utaznak az új atlétikai csarnokba, ahol az U18 és az U20-as korosztály bajnokságát rendezik.

Február utolsó hétvégéjén, 26-án és 27-én rendezik a felnőtt mezőny fedettpályás magyar bajnokságát, amelyen Szemerei Leventének szurkolhatunk.

 

(Szekszárdi Sportközpont)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ