Utasból lett gyanúsított

fotó: police.hu
2022. Február 24. 12:00
Egy buszsofőrt bántalmazott egy volt utasa Pakson, a forgalmistát is leköpte és megfenyegette.

Bejelentést tett a rendőrségre a paksi buszpályaudvar forgalmistája, mert egy 30 év körüli, általa látásból ismert férfi 2022. február 22-én délután fél kettő körül bement a forgalmi irodába. Ott fenyegetőzött, a maszkját nem volt hajlandó felvenni, majd leköpte az ott dolgozó alkalmazottat, írja a police.hu.

Később a pályaudvaron is kötözködött több ott várakozóval, ekkor telefonált a bejelentő a rendőrségre. Végül egy buszsofőrrel került szóváltásba az agresszív fiatal, mert nem engedte fel a járaton kívüli buszra, hogy megkeresse ott felejtett pénztárcáját. A vita során rángatta, majd egy alkalommal ököllel megütötte a 63 éves gépkocsivezetőt, aki meg is sérült. A férfinak korábban is volt már nézeteltérése a Volán dolgozóival.

Az egyenruhások elfogták a 24 éves németkéri férfit, előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ahol részben beismerő vallomást tett. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányságon folytatják a nyomozást, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt.

(police.hu)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ