Migránsokat fogtak Szekszárdon

fotó: Mautner Péter
2022. Május 13. 15:00
A szekszárdi rendőrök három, magát szír állampolgárnak valló férfit szállítottak le a Bajáról Szekszárdra közlekedő buszról.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint állampolgári bejelentés érkezett május 13-án 6 óra körüli időben, hogy a Bajáról Szekszárdra közlekedő buszon három, feltehetően illegális migráns tartózkodik.

(fotó: police.hu)

A Szekszárdi Rendőrkapitányság járőrei a szekszárdi autóbusz pályaudvarra mentek, ahol ellenőrizték a bejelentett jármű utasait. Közülük három, magát szírnek valló férfit intézkedés alá vontak, mivel személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Ezt követően előállították őket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök az illegális migránsokat elszámoltatásukat követően a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

Minden véradónak szoláriumbérletet ajándékoz május 17-én, a Goldsoli Szekszárdon Hetedik alkalommal szervez véradást a GoldSoli szolárium Szekszárdon az Arany János utcában. Május 17-én, kedden 9 órától 17 óráig várják a segíteni szándékozókat. Speciális nevelési igényű, mozgás és látássérült diákok atlétika versenyét tartották Szekszárdon A múlt héten több napos sportrendezvényt tartott a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a városi atlétika pályán. Bolti tolvajokat keres a rendőrség Szekszárdon A Szekszárdi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, a lakosság segítségét kérik. 30 éve a szeretet szolgálatában- szentmisével ünnepelt a Máltai Szeretetszolgálat Szekszárdi Csoportja A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szekszárdi csoportja 1992. március 18-án alakult, dr. Ternák Gábor, akkori országgyűlési képviselő kezdeményezésére. Napjainkban 28 fővel működnek, de folyamatosan csatlakoznak hozzájuk önkéntesek, akik segítik munkájukat. Kétnapos rendezvénnyel köszönte meg az ápolók áldozatos munkáját a Tolna Megyei Balassa János Kórház Az Ápolók Napja alkalmából tartottak megemlékezést a Tolna Megyei Balassa János Kórház ápolói a Szent Vince rendi irgalmas nővérek síremlékénél csütörtökön délután Szekszárdon az alsóvárosi temetőben. A megemlékezést követő napon kiosztották a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara valamint a Magyar Ápolási Egyesület díjait, elismeréseit és megválasztották az „Év szakdolgozóját”.
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ