Két balesetet is okozott a figyelmetlenség szerdán Tolna megyében

fotó: police.hu
2022. Május 19. 10:00
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén május 18-án két sérüléses és három anyagi káros baleset történt. Három személy került kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint Simontornyán a szerda reggeli órákban egy 30 éves helyi nő figyelmetlensége okozott balesetet. Nem észlelte az előtte lassító, majd megálló autót, ezért járműve elejével a másik kocsi hátuljának ütközött.

(fotó: police.hu)

A baleset során a vétlen sofőr, egy 47 éves szintén a városban lakó nő könnyebben megsérült, őt a mentő kórházba szállította. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Kora délután Bátaszéken egy 45 éves alsónyéki férfi az egyik utcában egy kapubejáróból akart személygépkocsijával kitolatni az útra.

(fotó: police.hu)

Nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező, egy 21 éves bátaszéki férfi által vezetett autónak, ezért összeütköztek. A baleset során mindkét személygépkocsi rongálódott, az alsónyéki sofőr súlyosan, a bátaszéki könnyebben megsérült, ezért a mentő kórházba szállította őket. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást kezdeményezett.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ