Tragédia Fadd-Domboriban, egy férfi veszítette életét

Fotó: Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület
2022. Június 21. 10:30
Hétfőn délelőtt érkezett a bejelentés, hogy eltűnt egy férfi Fadd-Domboriban.

A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület az elmúlt órában, Facebook-oldalán számolt be a tragikus eseményről, miszerint egy férfi életét veszítette hétfőn. Részletezik, hogy június 20-án, hétfőn 9 óra után érkezett segítségkérés a Tolna Rendőrőrsről, melyben Fadd-Dombori területére kérték a kutató-mentők segítségét egy eltűnt férfi keresésében.

Ismertetik, hogy az egyesület öt fővel és technikai eszközökkel indult el a megadott helyszínre, ahol megérkezésükkor már több órája folyt keresés. A továbbiakban a rendőrség munkatársaival, valamint a mentőbúvárokkal egyeztetve folytatták a férfi kutatását.

Csónakunk vízre helyezése után szonárral vizsgáltuk át a megjelölt területet, melynek köszönhetően sikerült megtalálnunk a víz alatt lévő testet. A pontos hely megjelölése után a helyszínen lévő búvár közreműködésével, partra szállítottuk a keresett személyt. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, barátoknak! – írják a beszámolóban.

A Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület segítségét számos esetben kérték és kérik a hatóságok, akik kellő felszereltséggel és tapasztalattal segítenek az eltűnt személyek felkutatásában.

 

(Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ