Ellopták a szénabáláit egy gazdának, kiderült ő a tettes

illusztráció: pixabay
2022. Június 23. 14:00
Egy kicsit sok pálinka csúszott le, eltévesztette a földrajzi számot.

Eltűnt 46 szénabálája, ezért lopás miatt kihívta a rendőrséget egy Suceava megyei gazda, de arra nem számított, hogy végül őt bírságolják meg, adta hírül a Főtér.ro információit a HVG.

Mint írják, a gazda a múlt héten pénteken ment ki a földjére összegyűjteni a bálákat és munka közben lecsúszott néhány kupica pálinka is. Amikor végzett a munkával és az üveggel is, elment egy járműért, hogy hazaszállítsa a szénát. Mire visszaért, a szénabáláknak híre-hamva se volt, ezért azonnal tárcsázta a rendőrséget és bejelentette a lopást.

A kiérkező rendőrök konstatálták, hogy a 46 szénabála valóban nincs a megnevezett helyen, reggelre viszont megtalálták az egészet, ötszáz méterre onnan, ahol a gazda kereste őket. Az addigra némiképp kijózanodó gazda beismerte, hogy az a föld, ahol a szénabálákat megtalálták szintén az ő tulajdonában van, az történhetett, hogy a másik földre ment vissza előző nap, ahol valóban semmiféle bálát nem tárolt.

A happy end nem volt teljes számára, mivel bár a szalmabálái előkerültek, a rendőrség megbírságolta őt téves riasztásért, és valószínűsíthetően ittas vezetésért is.

 

(HVG)

Több halottja is van a koppenhágai bevásárlóközpontban történt lövöldözésnek Több halottja is van a koppenhágai Fields bevásárlóközpontban történt vasárnapi lövöldözésnek - közölte a dán főváros rendőrfőkapitánya. Újabb halálos cápatámadás történt Egyiptom Vörös-tengeri partvidékén Újabb halálos cápatámadás történt Egyiptom Vörös-tengeri partvidékén - közölte vasárnap az egyiptomi környezetvédelmi tárca. Több mint száz sportoló tesztelte az öttusalovaglás helyére szánt akadályversenyt Ankarában A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) tájékoztatása szerint a hétfőn és kedden rendezett eseményen akadályversenyzők és öttusázók próbálták ki a pályát, melyet a Nemzetközi Akadályversenysport Szövetség (FISO), a Tokyo Broadcasting System Television (TBS) - a Ninja Warriors tulajdonosa -, illetve a Spartan Race szakemberei közösen állítottak össze. Gleccserolvadás miatt el kell költöztetni az Everest alaptáborát Nepál a világ legmagasabb hegycsúcsa, az Everest alaptáborának költöztetésére készül, mert a globális felmelegedés és az emberi tevékenység okozta gleccserolvadás miatt már nem biztonságos. Brit sajtó-Angol-magyar: lehet, hogy Katarig sem tér magához az angol válogatott A brit sajtó szerdai értékelései szerint lehet, hogy a katari világbajnokságig sem tér magához az angol labdarúgó-válogatott a magyaroktól elszenvedett 4-0-s keddi vereségből.
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ