Jó bulinak hitték, félmilliós kárt okoztak a bátaszéki sportpályán

fotó: police.hu
2022. Június 22. 09:00
Két driftelő autós valósággal felszántotta a bátaszéki Vicze János Sportpályát. Egyikük már beismerő vallomást tett a rendőrségen, a másik személy még ismeretlen.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Bátaszéki Labdarúgó Szakosztály vezetője tett bejelentést 2022. június 11-én, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen autósok két kocsival megrongálták a városi sportpályán a focipálya gyepszőnyegét és a körülötte lévő futópályát. Az okozott kár az első becslések szerint megközelíti az 500.000 forintot.

(fotó: police.hu)

A bejelentést követően a nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során visszanézték a kihelyezett térfigyelő kamera felvételeit is. Az összegyűjtött információk alapján még a bejelentés napján kopogtattak az egyik feltételezett elkövető lakcímén.

(fotó: police.hu)

A 21 éves bátaszéki férfit előállították a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mint írják, a bűncselekmény elkövetését beismerte, de azt vallotta, hogy a salakos pályán nem ő autózott, hanem valaki más. Az ő személyazonosságáról azonban nem tud semmit.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot, tájékoztatnak.   

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ