Ismét a szálkai elágazónál történt baleset vasárnap

Fotó: police.hu
2022. Június 27. 09:00
Tolna megyében az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléses és négy anyagi káros baleset történt – tájékoztatott hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy személyi sérüléses baleset történt vasárnap 21 óra 5 perc körüli időben, az 56-os számú főúton, a szálkai elágazó közelében. Egy 24 éves bácsalmási nő közlekedett három utasával, egy Suzukival Várdomb irányából Szekszárd irányába.

Mint írják, a 10-es kilométerszelvény közelében egy jobbra ívelő kanyart követően a sofőr elveszítette a kocsi felett az irányítást, és átsodródott a szemközti forgalmi sávba. Ott nekiüközött egy szemből érkező Ford bal oldalának, majd a jobboldali padkára sodródott, ahol egy póznának csapódott. A balesetben a Suzuki vezetője és jobb első utasa - akik a biztonsági övet használták - könnyebben, míg a hátul utazó két utasa súlyosan sérült, ők nem voltak bekötve. A másik járműben utazók nem sérültek meg.

(Fotó: police.hu)

Szintén június 26-án történt személyi sérüléses baleset 21 óra 45 perc körül, az 56-os számú főút 16+700 kilométerszelvényében. Egy bátaszéki férfi közlekedett utasával motorkerékpárral Várdomb irányából Bátaszék irányába, amikor jobbról, a mezőgazdasági területről féktávolságon belül egy vad eléjük ugrott. Az ütközést nem tudta elkerülni, elütötte az őzbakot, és a motorral oldalára dőlve az árokba csúszott. A balesetben a motor vezetője és utasa is súlyosan megsérült.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ