250 ezer forintot adományozott a 7100 a Városod Egyesület az Esőmanóknak

fotó: 7100 a Városod Egyesület
2022. Július 01. 09:00
Ünnepélyes keretek között vehette át szerdán az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület, a 7100 a Városod Egyesület húsvétkor rendezett jótékonysági rendezvényén összegyűlt adományát.

A 7100 a Városod Egyesület küldetése elsősorban: jó ügyeket szolgálni. A szekszárdi fiatalok által alapított civil szervezet, a város közösségi életének jobbá tételéért dolgozik. Egyesületük a vírushelyzetet és a lezárásokat megelőzően is aktív volt, ismertette kérdésünkre Böröcz Máté, a 7100 a Városod Egyesület elnöke. Hozzátette, igyekeznek a korlátozások feloldását követően is szerves részei lenni a városi közéletnek.  

- Húsvétkor volt egy akciónk a GyűszűBirtokkal közösen, jótékonysági családi napot szerveztünk. A rendezvény teljes bevételét, negyedmillió forintot az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület számára ajánlottuk fel. Az eseményen az autista gyerekek is részt vettek, volt arcfestés, különböző játékok, a napot pedig egy színházi előadás zárta - mesélte a 7100 a Városod Egyesület elnöke.

A 7100 a Városod Egyesület a nyáron újabb eseményt tervez, közölte az egyesület vezetője. A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásának köszönhetően, Manhalt Dóra szakmai közreműködő bevonásával, „Értékeld önmagad” címmel életre hívtak egy programot. A fiataloknak szánt, ingyenes önismereti tréninget két alkalommal terveznek megtartani. Böröcz Máté elmondta, ezen felül szeretnének az alapszabályukhoz híven, környezetvédelmi jótékony és karitatív célok mellé állni, azokat felkarolni.

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ