Közel 2 milliárd forintot nyert valaki vasárnap a hatoslottón

illusztráció: pénzcentrum.hu
2022. Július 04. 08:00
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19 hetes halmozódás után a hatoslottó történetének ötödik legnagyobb nyereményét viheti haza a mostani nyertes, akinek 90 napja van arra, hogy jelentkezzen az összegért.

A telitalálatos szelvényen az 1, 12, 15, 33, 40, 45 számok voltak beikszelve. Ezek értek csaknem 2 milliárd forintot a szerencsés játékosnak.

Mint írják, a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

A hatoslottó történetében ez kiemelkedő összeg, ennél magasabb főnyeremény csak négyszer volt, ismertették. Egy nyertesnél pedig ez az összeg a harmadik legnagyobb nyereménynek számít, emelték ki.

A 34 éve népszerű hatoslottó eddigi legmagasabb nyereményét tavaly december 26-án húzták ki, akkor 3,165 milliárd forinttal lett gazdagabb a nyertes,  olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében. A következő héten a hatoslottó várható nyereménye 100 millió forint.

Fortuna nagyon dolgozott a hétvégén, szombaton az ötöslottón is eltalálták az öt számot, 356 milliót nyert vele a szerencsés játékos.

 

(mti)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ