Négylábú munkatársakat keres a NAV

illusztráció: pixabay
2022. Július 21. 12:00
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. A 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú kutyusok gazdái augusztus 5-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a kutyavásárra.

Az adóhatóság várja a négylábú tehetségeket, amelyek a jövő sikeres keresőkutyái lehetnek.

Szerkesztőségünknek küldött közleményük szerint a kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, chippel ellátott kutyákat várnak. Ivarra, fajtára vonatkozó megkötés nincs, hangsúlyozzák.

A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai augusztus 5-ig küldhetik el kezdőajánlatukat a NAV-nak a navkutyabeszerzes@nav.gov.hu e-mail-címre.

Fontos, hogy a levélben a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát, a gazda e-mail-címét, adatait, FELIR-azonosítóját kell megadni, illetve jelezni kell azt is, hogy az eladó magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – küldi ajánlatát, figyelmeztetnek.

A hivatal felveszi a kapcsolatot azokkal, akiktől második, konkrét ajánlatot is kér. A sikeres keresőkutya-jelöltek először 21 napos próbaidőre kerülnek a kiképzőkhöz. A kutyavásár további részleteiről a linkre kattintva olvashat.

 

(Nemzeti Adó- és Vámhivatal)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ