Iskolabörzét szerveznek Szekszárdon, augusztus 13-án

illusztráció: pixabay
2022. Augusztus 05. 14:00
Az Éljen Szekszárd Egyesület a szekszárdi Civil Pontban (Bajcsy-Zsilinszky utca 1.) megrendezendő eseményt a környezettudatosság és a segítségnyújtás jegyében hívta életre. A börzén bárki ingyenesen részt vehet, csupán egy előzetes regisztráció szükséges.

Jantner Lászlóné, az Éljen Szekszárd Egyesület szociális referense hírportálunk érdeklődésére tájékoztatott az esemény részleteiről.

- A sulibörze lényege, hogy akinek fölösleges tanszere, iskolatáskája és az iskolával kapcsolatos, még jó állapotú felszerelése van, amit már nem használ, annak lehetőséget adunk szombaton 8 és 13 óra között arra, hogy egy általa kigondolt nagyon kedvező áron ezeket értékesíteni tudja – ismertette az egyesület szociális referense.

(illusztráció: pixabay)

Természetesen ingyen is szívesen átveszünk tanszereket. Aki adományként kívánja továbbadni a már nem használt portékáit, azt szeretettel várjuk augusztus 8-tól egészen péntekig, 16 és 18 óra között, leadhatja azokat a Szekszárdi Civil Pontban.

- A sülibörzével megpróbálunk azokon a gyerekeken és szülein segíteni, akik nem tehetik meg, hogy minden évben, mindenből újat vegyenek. Ezen felül pedig a környezetvédelem és fenntarthatóság jegyében járunk el, amikor nem dobjuk a szemétbe a még jó állapotban lévő iskolaszereket – közölte Jantner Lászlóné.

(illusztráció: pixabay)

Az Éljen Szekszárd Egyesület minden érdeklődőt szeretettel vár augusztus 13-án, szombaton a Bajcsy-Zsilinszky utca 1. száma alatti Szekszárdi Civil Pontba, a reggel 8 - 13 óráig tartó sulibörzére. A részvétel az eladók számára is ingyenes, azonban a szervezők kérik, hogy aki árusítani szeretne szombaton, egy az eljenszekszard@gmail.com címre elküldött regisztrációval, vagy a 06-20/ 929-21-26 os telefonszámon, Jantner Lászlónénál feltétlenül biztosítsa helyét.

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ