Letartóztatták a dunaföldvári férfit, aki ájultra verte élettársát

Illusztráció: pixabay
2022. Augusztus 05. 13:00
A férfi megverte, bezárta és magára hagyta a magatehetetlen nőt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság mai közleménye szerint egy 39 éves dunaföldvári nő tett bejelentést augusztus 2-án 15 óra 25 perc körüli időben, miszerint 44 éves élettársa egy kisebb vitát követően tenyérrel, majd ököllel többször megütötte, amitől ő elvesztette az eszméletét, és körülbelül 1 óra múlva tért csak magához. Elmondta még, hogy a bérelt lakást nem tudta elhagyni, mert a bántalmazó rázárta az ajtót és a kulcsot elvitte.

A Dunaföldvári Rendőrőrs munkatársai rögtön a helyszínre siettek, ahol kiderült az is, hogy az ablakon keresztül sem tud kijutni a nő, azokat ugyanis becsavarozták. Végül testi erővel benyomták az ajtót, és a jelen lévő mentősök pedig megvizsgálták, majd sérülései miatt kórházba szállították a nőt.

A kórház tájékoztatása szerint az elvégzett vizsgálatok alapján megállapítható volt, hogy a nő a bántalmazás során életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményezett. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte, hogy adott egy pofont az élettársának, de azt tagadta, hogy ököllel is ütötte volna.

A bíróság a 44 éves gyanúsítottat pénteken letartóztatta, az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tovább folytatja a vizsgálatot.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ