Tolna megyei rendőrsikerek a Korinthoszon

fotó: police.hu
2022. Augusztus 09. 14:00
A Paksi Rendőrkapitányság két munkatársa is teljesítette saját távját az emberfeletti tettet igénylő hétvégi futóversenyen.

Mint arról tegnapi cikkünkben is beszámoltunk, idén 35 fokos forróságban rendezték meg a hétvégén a Korinthosz Ultratávú Futóversenyt Szekszárdon. A rekkenő hőségnek köszönhetően, talán minden idők legalacsonyabb teljesítési arányát produkálták az indulók a megmérettetésen, akik idén 16, 40, 80 vagy 160 km-es távokon indulhattak, a 80 km-es távot pedig csapatban is teljesíthették.

(fotó: police.hu)

A Szekszárd – Baja – Szekszárd útvonalon megrendezett sporteseményen a leghosszabb távolság 161 kilométer és 80 méter, azaz 100 mérföld volt, melyet 23 órás szintidő alatt kellett lefutniuk a versenyzőknek. A leghosszabb versenytávra előzetesen 103 jelentkező regisztrált, ebből 43-an célba is értek. Közöttük volt Prantner Gábor, a Paksi Rendőrkapitányság fegyveres biztonsági őre is, aki a rekkenő hőségben emberfeletti teljesítményt nyújtva 20 óra 35 perc 13 másodperc alatt teljesítette idén a versenytávot, amivel a 25-ik lett, olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.  Mint írják, a kapitányság dolgozója korábban már többször is elindult az embert próbáló megmérettetésen, amit idén is szintidőn belül tudott teljesíteni.

(fotó: police.hu)

A 40 kilométeres maratoni távon az indulók között volt Mészáros Zoltán r. törzszászlós, a Paksi Rendőrkapitányság járőrparancsnoka is, aki a versenyt éjféli indulást követően,  4 óra 22 perc 3 másodperces idővel, a férfiak között 10-ik, míg a teljes 40-es maratoni mezőnyben 12-ik helyen fejezte be, ismertetik.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ