73 évesen elhunyt Olivia Newton-John

illusztráció: Olivia Newton-John / hivatalos Facebook oldala
2022. Augusztus 09. 08:00
A szomorú hírt John Easterling, Olivia Newton John férje közölte hétfőn, közösségi fiókján keresztül. Elmondta, a négyszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő békésen halt meg dél-kaliforniai birtokán.

A CNN megemlékezésében ismerteti, a Grease sztárja több mint 30 éve küzdött a mellrákkal, amelyből az évek során többszőr sikerült kigyógyulnia.

 

Lélegzetelállító hangja és szépsége a '70-es évek egyik legnagyobb popsztárjává, a "Grease" című filmben John Travolta partnereként pedig generációjának igazi ikonjává nőtte ki magát.

 

(illusztráció: Olivia Newton-John / hivatalos Facebook oldala)

 

1981-ben "Physical" című zeneszáma 10 héten át vezette a Billboard 100-as listáját úgy, hogy a korához képest pikáns dalszövege miatt, több rádióállomás betiltotta, írják.

 

Olivia Newton-John 2021 őszén tudta meg, hogy betegsége harmadszor is kiújult, családja és barátai körében hétfőn hunyt el. 73 éves volt.

 

 

(CNN)

Michel: az EU tovább fogja erősíteni a korlátozó intézkedéseit Oroszországgal szemben Az Oroszországra nehezedő nyomás növelése érdekében az Európai Unió tovább fogja erősíteni korlátozó intézkedéseit, hogy Moszkva véget vessen az ukrajnai háborúnak - jelentette ki Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn, a tagállami vezetőknek küldött, az uniós csúcstalálkozóra szóló meghívólevelében. Az alsónadrágok jelzik a jó talajminőséget a kertben Kétezer alsónadrágot ástak el Svájcban egy tudományos kísérlet keretében: a kutatók azt találták, hogy a ruhadarabok megmutatják, hol a legtermékenyebb a talaj. Az EU legveszélyesebb bűnözőinek kézre kerítésére indít kampányt az Europol A tagállamok által körözött legveszélyesebb bűnözők felkutatásában kéri a lakosság segítségét is az Európai Unió rendőrségi együttműködési szervezete (Europol), az idei kampányban 92, különböző bűnbandákhoz köthető ember szerepel a szervezet honlapján. Elérte Kuba partjait az Ian hurrikán Elérte Kuba nyugati partjait az Ian hurrikán kedden, a hatóságok 50 ezer embert evakuáltak, és több ideiglenes menedékhelyet alakítottak ki. Hétfőn ütközik a Földtől 11 millió kilométerre lévő Dimorphos aszteroidával a NASA űrszondája Hétfőn ütközik neki szándékosan a NASA egy űrszondája a Földtől mintegy 11 millió kilométerre lévő Dimorphos aszteroidának, hogy megváltoztassa annak pályáját.
radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ