Ismét jogosítvány nélkül, forgalomból kivont autóval közlekedett egy faddi férfi

Fotó: police.hu
2022. Augusztus 10. 13:00
Augusztus 8-án egy szabadnapos rendőrnek tűnt fel az autó Zombán, mivel a járműnek csak a hátulján volt rendszám. A rendőr azonnal értesítette a szolgálatban lévő kollégáit.

A kiérkező járőrök az autót vezető faddi férfiről kiderítették, hogy az elmúlt napokban Szekszárdon is dolga akadt a hatósággal, ugyanis defektes autójára egy lopott kereket akart felszerelni. A szekszárdi esethez hasonlóan ezúttal is egy másik autó rendszámát szerelték fel a Renault-ra.

A férfit a Bonyhádi Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatása során elmondta, hogy az autót ezzel a rendszámmal vásárolta és nem tudta, hogy nincs rajta műszaki és biztosítás, valamint, hogy a forgalomból is kivonták. Mindemellett a férfinak vezetői engedélye nincs és soha nem is volt, ezért ellene ismét szabálysértési feljelentést is tettek.

Az ügy további érdekessége, hogy a fenti okból otthagyott autót - mivel azzal közlekedni nem lehetett - idő közben ismeretlenek megrongálták, így a korábbi gyanúsítottból most sértett lett.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ