Többen elmulasztották bekötni magukat, egyikük súlyosan megsérült megyénk útjain

Fotó: police.hu
2022. Augusztus 12. 09:30
Tolna megyében az elmúlt 24 órában két sérüléses és két anyagi káros közlekedési baleset történt, tájékoztatott pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

(Fotó: police.hu)

Egy 75 éves kocsolai férfi közlekedett személygépkocsival csütörtökön 21 óra 45 perc körüli időben a 61-es számú főúton, Kocsola külterületén, a 72-es kilométerszelvény közelében, amikor ismeretlen okból letért a jobb oldali árokba, az autója több alkalommal átpördült, majd a tetejére fordulva állt meg. A baleset során a sofőr és a vele együtt utazó 78 éves felesége súlyosan megsérült, őket a mentő kórházba szállította.

Az autó vezetője a biztonsági övet nem használta. A férfi a baleset valószínűsíthető okaként műszaki hibára hivatkozott. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett.

(Fotó: police.hu)

Szintén személyi sérüléssel járó baleset történt tegnap 18 óra 55 perc körüli időben Tolnán, amikor egy 19 éves röszkei férfi közlekedett személygépkocsival a Fürdőház utcában. A fiatal gyorsan hajtott, és egy balra ívelő kanyarban járművével kisodródott az útpadkára, átszakított egy drótkerítést, majd többször megpördülve egy mély árokba állt meg. A sofőrön kívül még négyen utaztak a kocsiban, egyikük - egy 20 éves szegedi férfi- kiesett az utastérből és könnyebben megsérült, őt a mentő kórházba szállította. A helyszínen az is kiderült, hogy a sofőr és az utasok nem használták a biztonsági övet.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ