Balhé Szekszárdon, a tárgyalás közepén estek neki a sértettnek

Fotó: police.hu
2022. Szeptember 22. 13:16
A tárgyalóteremből hazafelé még egy macséta is előkerült.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság mai közleménye szerint szeptember 20-án egy tárgyalás zajlott a szekszárdi bíróságon, amikor a tárgyalás közepén a büntetőügyben vádolt testvérpár hangoskodott, majd ütlegelni kezdték a sértettet. A bíró igyekezett lecsitítani a feleket, de nem járt sok sikerrel. Végül a kiabálás hallatán egy éppen az épületben tartózkodó rendőr, Rapp Mátyás intézkedett. A testvérpár egyik tagja továbbra sem hagyta abba a rendzavarást, a sértettet és a bírót is fenyegetni kezdte.

A rendőr végül kénytelen volt megbilincselni az agresszív vádlottat, akit az addigra megérkező egyenruhásokkal együtt előállítottak a rendőrségre. A 29 éves helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki hatósági eljárás megzavarásának bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

(Fotó: police.hu)

Ezzel egy időben, a tárgyalóteremből hazafelé tartó fivér egy macsétát vett magához, hogy revansot vegyen. Már úton volt a sértett otthonához, amikor az éber járőrök ellenőrizték, és a férfitól lefoglalták a közbiztonságra veszélyes eszközt, és vele szemben eljárást indítottak. 

A bíróság képviselői még aznap köszönőlevelet küldtek Rapp Mátyás őrparancsnok hatékony közreműködéséért, hogy a tárgyalóteremben visszatérhetett a rend.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ