Elsodorta a kerékpárost, majd lelépett a helyszínről

Fotó: police.hu
2022. Szeptember 23. 11:00
Tolna megye útjain szeptember 22-én két súlyos,- és két könnyű sérüléses, valamint hét anyagi káros baleset történt – tájékoztatott pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyos sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés szeptember 22-én 15 óra 45 perc körül. Egy ismeretlen személy közlekedett járműszerelvénnyel Dombóváron Tamási irányából Kaposvár irányába, a 61-es számú főút belső forgalmi sávjában. A Köztársaság utca 7. szám előtti a külső forgalmi sávba való áthaladása során a jármű pótkocsijával elsodorta az ott elektromos kerékpárral közlekedő helyi férfit, aki a balesetben súlyosan megsérült. Az ismeretlen járműszerelvény megállás, valamint adatainak hátra hagyása nélkül a helyszínről tovább hajtott.

(Fotó: police.hu)

Szintén személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 22-én 21 óra 45 perc körül, amikor egy apátvarasdi nő közlekedett autóval a 6-os főúton, Szekszárd irányából Paks irányába. Amikor a 131-es kilométerszelvénybe ért, a Tolna Bajcsy-Zsilinszky utca irányából, neki jobbról érkezett az utak kereszteződéséhez egy férfi autójával. A hölgy úgy ítélte meg, hogy a jobbról érkező gépjármű nem adja meg az elsőbbséget részére, ezért balra kormányozott. Ennek következtében elveszítette uralmát a kocsi irányítása felett, és az úttest jobb oldali padkájára sodródott, majd az ott található kerítésen keresztül hajtva, a gépjármű a tetejére borulva állt meg. A sofőr könnyebben megsérült a balesetben.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2022 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ