Több száz motoros zárta a szezont vasárnap Tolna megye útjain

Fotó: police.hu
2022. Október 24. 12:55
Az Alisca Motoros Egyesület tagjai október 23-án, idén ötödik alkalommal szervezték meg szezonzáró eseményüket – közölte hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy a borongós idő ellenére több mint 300 motoros vett részt vasárnap a „Záró gurulás”, V. Szezonzáró Motoros Gurulás Tolna megye útjain elnevezésű rendezvényen, az Alisca Motoros Egyesület szervezésében.

A teljesség igénye nélkül a motorozáson képviseltették magukat a Aces high,Wind & fire, Alisca legends, Gerjeni Duna Rock, Gemenc Motorsport Egyesület, Árpád népe, Baja team, Konok kunok, Seven Hills, Pirates Family, Trans Biker Society, valamint számos baráti társaság a környező megyékből is.

(Fotó: police.hu)

A konvoj Szekszárdról indult, majd Tolna, Fadd és Dunaszentgyörgy érintésével visszafordultak és Szálkára érkeztek meg.

A felvonulást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályánák motoros és autós járőrei, valamint a Szekszárdi Polgárőr Egyesület Motoros tagozatának polgárőrei biztosították.

(Fotó: police.hu)

A közleményből kiderül, hogy a rendezvény szervezőinek célja az volt, hogy a biztonságos motorozásra hívják fel az emberek figyelmét. Emellett a motorosok az Álomszállító Alapítvány részére gyűjtöttek, akik a mozgásukban korlátozott vagy mozgásképtelen embereket segítenek nagy élményekhez.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ