Előadássorozat keretében hívják fel a Tolna megyei idősek figyelmét a biztonságos netezésre

Panni Andreától (b) Huszti Gábor vette át a stafétát. Fotó: police.hu
2022. Október 28. 14:00
Öt megyét érintő bűnmegelőzési programsorozathoz csatlakozott megyénk is.

Szeptember 20-án startolt a rendőrség legújabb projektje, melynek keretében az időskorúak figyelmét hívják fel a biztonságos internetezésre – derül ki a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

A Tiszától a Balatonig - add át a biztonság stafétáját! elnevezésű kezdeményezéshez Tolna megye egyenruhásai is csalatkoztak. Az öt megyét érintő bűnmegelőzési projekt az összefogás erejét, a prevenció fontosságát hangsúlyozva két hónapon keresztül szórakoztató módon mozgatja meg öt megye lakosságát. A megyék sajátosságait figyelembe véve minden területi egység egy-egy kiemelt téma köré szervezi saját programjait.

Szekszárdon október 27-én a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály vezetője Panni Andrea alezredes adta át a stafétát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya vezetőjének, Huszti Gábor alezredesnek, így a programsorozat Tolna megyében folytatódik.

A megye bűnmegelőzési területen szolgálatot teljesítő rendőrei két héten keresztül az időskorúak részére tartanak tájékoztatókat, amelynek célja, hogy az interneten rájuk leselkedő veszélyekre felkészülve elkerülhessék az áldozattá válást.

A stafétát 2022. november 14-én a Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság veszi át.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ