Leesett a motorháztetőről és súlyosan megsérült az ittas férfi, feltehetően jó mókának gondolták

Fotó: police.hu
2022. November 08. 08:13
Tolna megyében november 7-én egy súlyos sérüléses és négy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés, tájékoztatott kedden a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ismertetik, hogy személyi sérüléses baleset történt hétfőn este 22 óra 30 perc körül Tamásiban. A Vörösmarty utcában egy 37 éves szigethalmi nő közlekedett autóval – elmondása szerint lépésben –, majd amikor megállt, az addig a motorháztetőn utazó 35 éves helyi férfi lecsúszott, feje az aszfaltnak csapódott és súlyosan megsérült. A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az autót vezető nő és a sérült férfi esetében is pozitív értéket mutatott a szonda, a sofőr ellen pedig büntető feljelentést is tettek.

Szekszárdon az Árnyas utcában történt anyagi kárral járó baleset. Először egy férfi volt figyelmetlen, későn vette észre az előtte haladó, ám forgalmi okból megálló autót, így hátulról nekiütközött. Kicsivel később érkezett egy harmadik autó sem reagált időben, így hátulról nekiütközött a második autónak.

Fotó: police.hu

Ugyancsak hétfőn egy ismeretlen sofőr délután öt és fél hét közötti időben a 63-as számú főúton Nagydorog felől Szekszárd irányába közlekedett, mikor a főút 21-es kilométerszelvényében lévő fény– és félsorompóval biztosított vasúti átjáróba hajtott a tilos jelzés ellenére. A félsorompó csapórúdját letörte, majd elhajtott.

 

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ