Két drogfogyasztó társaság is lebukott az elmúlt hétvégén Szekszárdon

Fotó: police.hu
2022. November 22. 10:56
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság keddi közleménye szerint az elmúlt hétvégén két háromfős társaság bukott le a megyeszékhelyen, akik mindannyian valamilyen drogot fogyasztottak.

Ismertetik, hogy a szombatról vasárnapra virradó éjszaka a szekszárdi járőrök igazoltattak egy autóval közlekedő társaságot. A sofőr és utasai gyanúsan viselkedtek, és ugyan az alkoholszonda negatív lett, a bódultság jelei miatt az utasteret átvizsgálták az egyenruhások. Előkerült több olyan eszköz, mely valamilyen tiltott szer fogyasztására utalt. A kocsi 53 éves sofőrjét, valamint 28 éves nő és 33 éves férfi utasát is előállították mintavételre, mely pozitív eredményt hozott, így mindhármukat kihallgatták.

Vasárnap este 23 óra körül szintén egy autóban ülő háromfős társaságot igazoltattak Szekszárdon a járőrök. A fiatalok zavartan viselkedtek és a ruházatuk átvizsgálása során egyikük övtáskájából kis tasakok kerültek elő, egyikben fehér por, míg egy másikban zöld növényi törmelék volt. A két 20 éves, valamint egy 18 éves férfi elismerték, hogy fogyasztottak előző este az anyagból. Őket előállították mintavételre, majd tanúként hallgatták ki.

Tájéákoztatnak, hogy mindkét ügyben kábítószerbirtoklás vétsége miatt indult nyomozás, az eljárás pedig a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatódik szakértők bevonásával.

 

(Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság)

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ