72 óra alatt 8 műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltóit

Fotó: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
2022. November 25. 14:20
Nyolc műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották Tolna megye tűzoltóit az elmúlt három nap során – adta hírül pénteken a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Közlik, hogy kedden szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Pakson, az M6 autópálya Budapest irányába tartó 104. kilométerénél, a műszaki mentéshez riasztott paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Szerda délután árokba hajtott egy terepjáró személygépkocsi Nagykónyinál, a 6508-as számú út második kilométerénél. A jármű egyetlen utasát a tamási önkormányzati és a dombóvári hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó segítségével. A mentőszolgálat kivizsgálás céljából kórházba szállította a sofőrt.

Mintegy 5 négyzetméteren égett egy családi ház tetőszerkezete és a födém egy része csütörtök délelőtt Sárpilisen, a Kossuth Lajos utcában. A tűzesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Csőtörés miatt elöntötte a víz egy családi ház szuterénjét csütörtökön Madocsán, a Kishegy utcában. A műszaki mentéshez a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy szivattyú segítségével távolították a vizet.

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ