Három anyagi kárral járó baleset történt vasárnap megyénk útjain

Fotó: police.hu
2022. November 28. 08:00
Tolna megyében november 27-én három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés, tájékoztatott hétfőn a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közlik, hogy egy nagydorogi férfi jelentette be vasárnap délután, hogy vaddal ütközött fél öt körül Szedres külterületén, a 63-as számú főút hármas kilométerszelvényében. A férfi a 6-os számú főút irányából közlekedett autóval Szedres irányába, amikor jobbról a füves útpadkáról egy őzbak szaladt az úttestre, így elütötte. A baleset során az őzbak elpusztult és anyagi kár keletkezett a járműben.

Röviddel este fél hét előtt egy férfi okozott balesetet Báta külterületén az 56-os számú főúton, amikor a férfi elmondása szerint Báta irányából Bátaszék felé haladt és a sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért és a 26-os kilométerszelvényhez érve egy jobbos kanyarból kiérve áttért a szemközti sávba, és ott lehaladva a szalagkorlátnak ütközött.

Ozorán egy férfit igazoltattak a kollégák, mert úgy közlekedett autóval, hogy a biztonsági övét nem használta. Mivel a szonda pozitív értéket mutatott, előállították további mintavételre. A biztonsági öv használatának elmulasztása közigazgatási bírságot, az ittas vezetés büntető feljelentést eredményezett.

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ