Szia Uram! Zöld tyúk érdekel?

forrás: Instagram
2023. Május 22. 15:30
Egy pakisztáni férfi zöldre festett tyúkot próbált papagájként eladni az egyik népszerű online piacon. 6500 pakisztáni rúpiáért szerette volna értékesíteni a festett baromfit, ez átszámítva körülbelül 8000 forint.

Az eladó eredetileg egy hirdetést adott fel a weboldalon, amelyikben azt állította, hogy el kell adnia a „szokatlan papagájt”. A szárnyasról készült képet megosztva tájékoztatta a nagyérdeműt a házi kedvenc furcsa szokásáról, miszerint napkeltekor kukorékol, és nem úgy beszél, mint a normális papagájok.

Hamar kiderült a turpisság, vagyis az, hogy zöldre festették a tyúkot, és papagájnak próbálták álcázni, hogy pénzt csaljanak ki másoktól. A csellel azonban kudarcot vallott a hirdető, mivel az emberek észrevették, hogy az állat elképesztően hasonlít egy tyúkra.

A hirdetésen egyébként ez állt: „Papagáj eladó. Zöld színű. Nem beszél, hanem kukorékol, mint a kakas reggel. Csak komoly érdeklődők írjanak nekem!”.

Az akció sok reakciót váltott ki a közösségi média felhasználóinak a körében, akik nem tudták eldönteni, hogy nevessenek vagy sírjanak a pakisztáni férfi próbálkozásán.

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ