Hatalmas bulira készülnek a szekszárdi piactéren pünkösdkor

Illusztráció: Pixabay
2023. Május 23. 15:30
Kétezer négyzetméteren bulizhatnak majd a fiatalok a pünkösdi hétvégén, Szekszárdon.

Amint arról korábban már beszámoltunk, május 27. és 29. között rendezik meg a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivált. A többnapos esemény igazi programkavalkád: étkesek és borászok települnek ki a városközpontba, de kirakodóvásár és vidámpark is színesíti a kínálatot, emellett kis- és nagykoncertek, gyermekprogramok is várják az ide látogatókat.

Ezen túlmenően a The Placc csapata egyedülálló bulikkal készül szombaton és vasárnap, amelynek helyszínéül szolgál majd a szekszárdi piactér mindkét szintje. A szervezők kétezer négyzetméreten várják majd a kikapcsolódni vágyókat, míg szombaton elsősorban a fiatalabb korosztálynak pörögnek majd a lemezek, addig vasárnap a retró hangulaté lesz a főszerep. Május 27-én, szombaton LOTFI BEGI, NEMAZALÁNY x SOFI lesznek a főszerepben, a lemezjátszók mögött pedig TÁBORFY lesz.

Május 28-án, vasárnap 4F-CLUB, CSORDÁS TIBI/FIESTA, valamint a lemezjátszók mögül SHABBA és TÁBORFY teremtenek retró hangulatot.

Az ide érkezőket fedett emeleti és alsó szint, színpad, tekintélyes hosszúságú italpultok várják, de a bulikat a nem mindennapi fény- és hangtechnika teszi majd még színesebbé.

A szombati eseményről ide kattintva érhető el bővebb információ, míg a vasárnapi esemény részletei itt érhetőek el.

radioantritt.huCopyright © 2023 Minden Jog fenntartva
IMPRESSZUM | ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ